Γιατί να μας επιλέξετε

Είμαστε πρακτορείο ασφαλειών με έδρα στο Ζάππειο Λάρισας, με 9 χρόνια εμπειρίας στο χώρο. Κάνουμε την δουλειά μας με επαγγελματισμό,στοχευμένα και άμεσα, μέσω των πολλάπλών συνεργασιών που διαθέτουμε με ασφαλιστικές εταιρείες κύρους ελληνικές,ευρωπαικές και παγκόσμιες ώστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες προσφορές,με πλούσιες καλύψεις και πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

1)Είμαστε ανεξάρτητοι και αμερόληπτοι υπέρ του καταναλωτή.

2)Συγκρίνουμε αντικειμενικά παρέχοντας πλήρη ενημέρωση & διαφάνεια.

3)Έχουμε μία μακροχρόνια δέσμευση απέναντι στους πελάτες μας.

4) Εμπιστευτικότητα:Για εμάς η εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι εξαιρετικά σημαντική – μόνο αν μας εμπιστεύονται το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να είναι εξαιρετικό!

5)Δημιουργία:Σύμφωνα με τους στόχους και τις επιθυμίες σας, θα σας προσφέρουμε μια προσαρμοσμένη λύση που θα ταιριάζει απόλυτα με τα αιτήματά σας.

6)Ακρίβεια : Έτσι δείχνουμε σεβασμό προς τους πελάτες μας σε αντάλλαγμα για το χρόνο και την εμπιστοσύνη που μας δίνουν.

7)Βρίσκουμε λύσεις εκεί που οι άλλοι σταματούν.

8)Άριστη συνεργασία και σχέση εμπιστοσύνης με τις σημαντικότερες ασφαλιστικές εταιρίες της Ελληνικής αγοράς καθώς και προσβάσεις σε αγορές του εξωτερικού.

 

Μην χάνετε χρόνο,επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Η ομάδα μας θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα, για να διασφαλίσει ότι έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή.

Η ομάδα μας

Η εξειδικευμένη ομάδα μας έχει δεσμευτεί να σας παρέχει τις καλύτερες συμβουλές και συστάσεις για το οικονομικό μέλλον σας. Όταν χρειάζεστε βοήθεια για το ποιο προϊόν ή υπηρεσία, δίνει πραγματικά την καλύτερη λύση ανάλογα με χρήματά σας, μπορείτε να βασιστείτε πάνω της για να βεβαιωθείτε ότι οι ανάγκες σας θα ικανοποιηθούν.

Οι συνεργάτες μας

Η συνεργασία μας με τις καλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της αγοράς, εγγυάται ευελiξία στην εύρεση αξιόπιστων & οικονομικών λύσεων στην ασφάλεια αυτοκινήτου, κατοικίας, επιχειρήσεων και λοιπών ασφαλίσεων, καλύπτοντας με υπευθυνότητα κάθε ασφαλιστική σας ανάγκη, πάντα με πρώτο και κύριο μέλημα το συμφέρον σας!!

Η φιλοσοφία μας

Η εξέλιξης μας βασίζεται κυρίως στην ανθρώπινη επικοινωνία.
Δεν υπάρχουν «μικροί» και «μεγάλοι» Πελάτες, αλλά Άνθρωποι, με συγκεκριμένες ανάγκες ασφάλισης και υποστήριξης, σε όλες τις φάσεις της ζωής τους.
Όνειρό μας, να «μεγαλώνουμε» με τις αξίες μας, χωρίς να χάνουμε την ανθρωπιά μας.

Οι αξίες μας

Η STEFANIS INSURANCE SOLUTIONS επιβεβαιώνει καθημερινά το όνομά της, προσφέροντας «προσωπικές» ευέλικτες ασφαλιστικές υπηρεσίες τόσο σε επίπεδο Συνεργατών όσο και ξεχωριστά σε κάθε Ασφαλισμένο της.

Η STEFANIS INSURANCE SOLUTIONS βασίζεται στις αρχές της, την ευελιξία, την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, τις ανταγωνιστικές τιμές και την διαφάνεια.

Με όπλα της:

την έμπειρη και άρτια εκπαιδευμένη ομάδα της
ένα καλά οργανωμένο δίκτυο συνεργατών με χρήση τεχνολογίας αιχμής ,

αποτελεί πρότυπο στην εξυπηρέτηση των πελατών, προσφέροντας άμεση ανταπόκριση.

Με αυτόν τον τρόπο καθημερινά κατακτά την εμπιστοσύνη Ασφαλισμένων και Συνεργατών.

Πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας, ο Άνθρωπος.

Στεφανής Αχιλλέας
Υπεύθυνος επικοινωνίας

Η STEFANIS INSURANCE SOLUTIONS βασίζεται στις αρχές της, την ευελιξία, την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, τις ανταγωνιστικές τιμές και την διαφάνεια.