Το πολύτιμο εργαλείο της ασφάλισης στις επιχειρήσεις.

Αν και ειπώθηκαν πολλά κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης στη χώρα και τον ρόλο που έχει η ιδιωτική ασφάλιση στο να στηρίζει και να αναπτύσει μια επιχείρηση, η πρόοδος που έχει συντελεσθεί δεν είναι ικανοποιητική. Είναι γνωστή άλλωστε η χαμηλή ασφαλιστική συνείδηση για όλους τους κλάδους ασφάλισης στη χώρα μας σε σχέση με τις διεθνείς αγορές.

Τώρα, μεσούσης μιας υγειονομικής κρίσης που έχει σημαντικές συνέπειες σε οικονομία και επιχειρήσεις η ιδιωτική ασφάλιση έρχεται ξανά να μεταδώσει το μήνυμα και την αξία του να είναι κανείς προστατευμένος από μια σειρά κινδύνων.

Άξια προβληματισμού είναι τα πρώτα στοιχεία που ανακοίνωσε το Ε.Ε.Α σε μια έρευνα με την Pulse γύρω από την ασφάλιση επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Ενδεικτικά:

*Μόνο μία στις τρεις επιχειρήσεις είναι ασφαλισμένες απέναντι σε κινδύνους που μπορούν να απειλήσουν τη βιωσιμότητα και τη λειτουργία τους.

*Οι μισοί επίσης (49%) δεν διαθέτουν ασφάλιση και το 18% δεν απάντησε ή δεν γνώριζε.

*Χαρακτηριστικό επίσης είναι πως οι μεγαλύτεροι άνθρωποι σε ηλικία (και πιο έμπειροι επαγγελματίες προφανώς) διαθέτουν ασφάλιση κατά 62%

Είναι αλήθεια πως οι επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες θα πρέπει να δουν την ασφαλιστική κάλυψη της εταιρείας τους ως επιβεβλημένη, καθώς διάφοροι κίνδυνοι όπως: φυσικές καταστροφές, κλοπές, λάθη ή παραλείψεις της επιχείρησης, ελαττωματικό προϊόν, κ.α. θα έχουν σίγουρα δυσμενείς επιπτώσεις, οι οποίες ορισμένες φορές είναι καταστρεπτικές.

Πως θα γνωρίσει κανείς τις καλύψεις έναντι νέων cyber απειλών τώρα που έχει εξαπλωθεί ραγδαία η χρήση νέων τεχνολογιών; ποιος θα προτείνει λύσεις για την ασφάλιση πιστώσεων – εγγυήσεων ή έναντι κάποιας διακοπής εργασιών; Πότε θα κατανοήσουν οι επιχειρήσεις ότι τα ομαδικά συνταξιοδοτικά & Υγείας αποτελούν χρήσιμο εργαλείο ώστε στελέχη ενός οργανισμού να είναι ικανοποιημένα και να αποδίδουν ακόμη περισσότερο;

ΠΗΓΗ:INSURANCE WORD

Η STEFANIS INSURANCE SOLUTIONS  ώς εξειδικευμένος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής,  θα αξιολογήσει όλους αυτούς του κινδύνους και θα προτείνει την κατάλληλη ασφαλιστική κάλυψη, σύμφωνα με την ανάγκη του επαγγελματία και της εταιρείας, αφού σήμερα η ασφαλιστική αγορά προσφέρει λύσεις, μέσω εξειδικευμένων ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο