ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Ως γονέας, επιθυμείτε μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη ζωή για το παιδί σας.
Από την πρώτη στιγμή της γέννησής του, φροντίζετε κάθε ημέρα να μην του λείψει κανένα αγαθό.
Έχετε προνοήσει όμως για το μέλλον του;
Με τα προγράμματα ασφάλειας παιδιού συμμετέχετε έμπρακτα στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για το παιδί σας, εξασφαλίζοντάς το από τη στιγμή της γέννησής του.
Στην STEFANIS INSURANCE SOLUTIONS έχουμε ειδικά προγράμματα για την ασφάλεια παιδιού, που εξασφαλίζουν τις σπουδές και την επαγγελματική αποκατάστασή του.
To εξασφαλίζουν ακόμη κι αν συμβεί ένα απροσδόκητο γεγονός στους γονείς.
Τα οφέλη από τα προγράμματα ασφάλειας παιδιού είναι πολλαπλά.
Αν ενδιαφέρεστε να καλύψετε τις σπουδές ή / και την επαγγελματική αποκατάσταση του παιδιού σας, το ποσό που θα αποταμιεύετε θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε μελλοντικά, στο αυξανόμενο από έτος σε έτος κόστος της εκπαίδευσης.
Επιπρόσθετα, έχετε υψηλότερη ετήσια απόδοση σε αντίθεση με το αν αποταμιεύετε ένα ποσό κάθε μήνα στην τράπεζα, που τα επιτόκια είναι πολύ πιο χαμηλά.
Με αποταμιευτικό Εγγυημένου Επιτοκίου, σάς δίνουμε τη δυνατότητα, όχι απλώς να προβλέψετε το μέλλον αλλά και να το κατ-οχυρώσετε! Διότι, με την υπογραφή του συμβολαίου, γνωρίζετε και διασφαλίζετε το κεφάλαιο που θα εισπράξει το παιδί σας στη λήξη του.

Τα παιδιά σας θα έχουν τη δυνατότητα τη στιγμή που θα το χρειαστούν, να εισπράξουν ένα σημαντικό κεφάλαιο το οποίο θα τους επιτρέψει να χρηματοδοτήσουν τις σπουδές τους, να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση ή να εξοπλίσουν το γραφείο τους, κάνοντας έτσι ένα πετυχημένο ξεκίνημα για τη σταδιοδρομία τους.

Ελάτε άμεσα για μια δωρεάν ενημέρωση ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο