ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ.

Οι δανειολήπτες έχουν μία μακροπρόθεσμη σημαντική υποχρέωση που πρέπει να εξασφαλίσουν:

Όσοι έχουν πάρει δάνειο γνωρίζουν πολύ καλά ότι εκτός της υποχρέωσης για την αποπληρωμή του δανείου, έχουν την δέσμευση της διατήρησης δύο ασφαλιστηρίων συμβολαίων που δικαιούχος (στο ποσό που υπολοίπεται) είναι η δανείστρια τράπεζα: Ασφάλιση Πυρός και Σεισμού της κατοικίας και Ασφάλιση Ζωής και μερικές φορές Μόνιμης Ανικανότητας για εργασία του δανειολήπτη.

Ο σκοπός αυτών των ασφαλίσεων είναι η διασφάλιση της τράπεζας από ζημιές στο ακίνητο ή από κινδύνους του δανειολήπτη που θα καθιστούσαν την αποπληρωμή επισφαλή.

Το κόστος αυτών των ασφαλίσεων μπορεί συνήθως να μειωθεί, επιλέγοντας ανάλογα ασφαλιστήρια από την ελεύθερη αγορά.  Τόσο για την κάλυψη Πυρός και Σεισμού όσο και για την κάλυψη Ζωής και Ανικανότητας, η ασφαλιστική αγορά δίνει καλές εναλλακτικές από αναγνωρισμένες εταιρίες.

Επίσης, ο κίνδυνος που δεν απαιτούν οι συμβάσεις δανείων των τραπεζών αλλά που είναι περισσότερο πιθανός από τους καλυπτόμενους, είναι αυτός της προσωρινής ανικανότητας για εργασία που καθιστά τον δανειολήπτη ανίκανο να παράγει εισόδημα.  Η κάλυψη αυτή μπορεί να αντικαταστήσει έως και το 80% του πραγματικού εισοδήματος.

Ο κίνδυνος της προσωρινής ή μόνιμης ανικανότητας για εργασία είναι περισσότερο πιθανός από την απώλεια ζωής, αν και συνήθως δεν απαιτείται από τις τράπεζες

Προστασία  Ζωής

Ασφάλεια ζωής που απευθύνεται σε εσάς που θέλετε να διατηρήσετε το βιοτικό επίπεδο των δικών σας ανθρώπων και να εξασφαλίσετε την κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεών σας, εάν κάποια στιγμή δεν μπορείτε να εργαστείτε λόγω μόνιμης ολικής ανικανότητας ή δεν είστε πια μαζί τους. Η ασφάλιση ζωής είναι ο πιο απλός τρόπος για να μπορείτε να νιώθετε ηρεμία για το οικονομικό μέλλον το δικό σας και της οικογένειάς σας.

Κάλυψη Ζωής

Το πρόγραμμα ασφάλειας είναι η λύση όταν ένα απρόβλεπτο γεγονός, σε κάποια στιγμή της ζωής σας, απειλεί να αφήσει οικονομικά εκτεθειμένο εσάς ή την οικογένειά σας. Εάν εσείς δεν μπορείτε να εργαστείτε λόγω μόνιμης ολικής ανικανότητας ή δεν είστε πια μαζί τους, τότε με αυτήν την ασφάλεια ζωής οι ανειλημμένες οικονομικές σας υποχρεώσεις θα καλυφθούν και τα πλάνα της οικογένειάς σας θα πραγματοποιηθούν όπως τα είχατε σχεδιάσει.

Ασφάλιση δανείου

Η Ασφάλιση Δανείου είναι ένα πρόγραμμα ασφάλειας απώλειας ζωής μειούμενου κεφαλαίου, ειδικά σχεδιασμένο για να προστατέψει εσάς ως δανειολήπτη. Διασφαλίζει  την ομαλή αποπληρωμή του υπολοίπου του δανείου σας στην περίπτωση που εσείς δεν μπορείτε πλέον να εργαστείτε λόγω μόνιμης ολικής ανικανότητας ή δεν είστε πια κοντά στους δικούς σας ανθρώπους. Εσείς ή και η οικογένειά σας θα διατηρήσει την ποιότητα ζωής, χωρίς άγχος για την κάλυψη των δανειακών  υποχρεώσεων.

 Ασφάλιση μηνιαίου εισοδήματος

Πρόγραμμα ασφάλειας απώλειας ζωής που απευθύνεται σε εσάς που έχετε μηνιαίες προσωπικές και οικογενειακές υποχρεώσεις και θέλετε να εξασφαλίσετε ένα σταθερό μηνιαίο εισόδημα στους ανθρώπους που αγαπάτε εάν εσείς δεν είστε πια κοντά τους. Με την ασφάλιση μηνιαίου εισοδήματος, νιώθετε σιγουριά ότι τα σχέδια της οικογένειάς σας (π,χ σπουδές των παιδιών) θα πραγματοποιηθούν, ό, τι και εάν προκύψει στην πορεία..

Ατύχημα

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα  καλύπτει τις οικονομικές συνέπειες ατυχημάτων που μπορούν να σας συμβούν στο σπίτι, στη δουλειά ή και στο δρόμο. Απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε να αισθάνεστε οικονομική ασφάλεια και σιγουριά ακόμα και στην περίπτωση που προκύψει ένα δυσάρεστο περιστατικό, όπως ένα ατύχημα.

Τα παραπάνω προγράμματα είναι ιδανικά για εσάς που:

  • Έχετε ανειλημμένες υποχρεώσεις (π.χ. ένα δάνειο, υπόλοιπο από πιστωτικές κάρτες) και επιθυμείτε να έχετε ασφαλιστική προστασία. 
  • Έχετε στεγαστικό δάνειο και είτε επιθυμείτε οι ίδιοι ασφαλιστική προστασία ή είναι υποχρεωτική από την Τράπεζα για την έγκριση του δανείου σας.

Γιατί να επιλέξετε τα παραπάνω ασφαλιστικά προγράμματα;

 Σάς προσφέρουν πολλαπλά οφέλη όπως:

  • Διατήρηση και εξασφάλιση ποιότητας ζωής για εσάς και την οικογένειά σας
  • Παροχή του απαραίτητου κεφαλαίου για την αποπληρωμή του δανείου σας
  • Εξασφάλιση ενός σημαντικού περιουσιακού στοιχείου και επομένως, οικονομική ανακούφιση για τα αγαπημένα σας πρόσωπα 
  • Κάλυψη, συστηματικά και με υπευθυνότητα, ενός υπαρκτού και απρόβλεπτου κινδύνου
  • Έμπρακτη απόδειξη αγάπης για την οικογένειά σας και τους ανθρώπους που εξαρτώνται οικονομικά από εσάς

Πώς θα  τα αποκτήσετε;

  • Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας παρακάτω.
  • Επικοινωνήστε με τον Συνεργάτη μας που φροντίζει για την ασφάλισή σας. 
  • Καλέστε μας στο 2411-115541 ή στο 6976407876.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο