Φωτογραφία από τον χρήστη energepic.com στο Pexels

ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Η ασφάλιση Νομικής Προστασίας συνίσταται στη συμβατική δέσμευση για την πληρωμή των εξόδων/αμοιβών δικηγόρου, δικαστικού επιμελητή κ.λπ. καθώς και την παροχή άλλων υπηρεσιών, που απορρέουν από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ;

Απαραίτητη περισσότερο από ποτέ έχει γίνει η ασφάλιση Νομικής Προστασίας σήμερα. Όλοι ανεξάρτητα από την ιδιότητά τους, ιδιώτες, οικογενειάρχες, επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους ολοένα και περισσότερα προβλήματα για τα οποία η λύση τις περισσότερες φορές δίνεται στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών απαιτεί χρήματα, δαπάνη πολύτιμου χρόνου και αρκετές φορές εμπλοκή του ασφαλισμένου σε διαδικασίες με αβέβαιο αποτέλεσμα, όσον αφορά στην κατοχύρωση των νόμιμων δικαιωμάτων του. Συνήθως, χρειάζεται να καταφύγει σε νομικές ενέργειες (εξώδικες ή δικαστικές) προκειμένου να διεκδικήσει το δίκιο του.

Αυτό ακριβώς προσφέρουμε μέσω των συνεργαζομένων ασφαλιστικών εταιρειών: ασφαλιστικά προγράμματα νομικής προστασίας τα οποία διασφαλίζουν την «πρόσβαση στη δικαιοσύνη» την ώρα που υπάρχει ανάγκη. Σήμερα που η οικονομική κρίση έχει επιφέρει σοβαρές συνέπειες στην οικονομική μας κατάσταση, η ανάγκη για αποτελεσματική πρόσβαση στο δίκαιο έχει καταστεί παραπάνω από επιτακτική.

Τί πληρώνει η νομική προστασία

Η νομική προστασία πληρώνει για εσάς:

  • τις δικηγορικές αμοιβές
  • τα δικαστικά έξοδα
  • τις αποζημιώσεις των δικαστικών επιμελητών
  • τις αποζημιώσεις κλητευθέντων μαρτύρων και διοριζομένων από το δικαστήριο πραγματογνωμόνων
  • την επιδικασθείσα στον αντίδικο δικαστική δαπάνη

Προϊόντα Νομικής Προστασίας.

Noμική Προστασία Επιχειρήσεων & Ελεύθερων Επαγγελματιών.

Ειδικές κατηγορίες ασφάλισης.

Σε συνεργασία με τις εταιρείες ΑRAG και ERGO διασφαλίζουμε για τους πελάτες μας, μοναδικές καλύψεις σε προνομιακές τιμές.

Συμπληρώστε την φόρμα επαφής στην επικοινωνία και άμεσα συνεργάτης μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας, για να σας δοθούν οικονομικές και αξιόπιστες προσφορές, κομμένες και ραμμένες στις οικονομικές και ασφαλιστικές ανάγκες σας.