Φωτογραφία από τον χρήστη fauxels στο Pexels

Η ασφάλεια για άδεια παραμονής αλλοδαπών, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την απόκτηση του εγγράφου της άδειας παραμονής σας καθώς και για την ανανέωσή της.

Βάση του μεταναστευτικού νόμου 4251/2014 σχετικά με τον τρόπο διέλευσης πολιτών τρίτων χωρών από τα σύνορα και τις προϋποθέσεις χορήγησης άδειας παραμονής τους στην Ελλάδα, όλοι οι αλλοδαποί θα πρέπει να είναι ασφαλισμένοι και να κατέχουν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο το οποίο θεωρείται απαραίτητο έγγραφο για την άδεια διαμονής τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ελάτε να διαλέξουμε παρέα την πιο συμφέρουσα ασφαλιστική κάλυψη αλλοδαπών.

Η «STEFANIS INSURANCE SOLUTIONS», με εμπειρία στο χώρο των ασφαλειών και συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες, σας προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεστε για την έκδοση ή και την ανανέωση της άδειας διαμονής σας.Με σεβασμό απέναντι στους πελάτες μας, βρίσκουμε και σας προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς με τις απαραίτητες παροχές που χρειάζεστε για να νιώσετε ασφαλείς στη χώρα που σας φιλοξενεί.

Ασφαλιστείτε γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.

Κατανοώντας την ανάγκη των αλλοδαπών πολιτών για ασφάλιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, όπου σύμφωνα με το νέο μεταναστευτικό νόμο 4251/2014, είναι υποχρεωτικό, ώστε να μπορούν να λάβουν ή και να ανανεώσουν την άδεια παραμονής τους στη χώρα. Σας παραθέτουμε προγράμματα ασφάλισης Αλλοδαπών πολιτών με τις υποχρεωτικές καλύψεις αναλυτικά.

Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση και αποστολή της βεβαίωσης ασφάλισης την ίδια ημέρα!

Ενδεικτικά δείτε ενα απο τα παρεχόμενα προγράμματα:

Τί καλύπτει;

Πόσο στοιχίζει;

Διευκρινήσεις

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση Ασφαλιστηρίου ή Cover Note αποτελεί η συμπλήρωση της αντίστοιχης Πρότασης Ασφάλισης καθώς και η αποστολή αντιγράφου Διαβατηρίου του Ασφαλισμένου
Σε περίπτωση έκδοσης Βεβαίωσης Ασφάλισης το Ασφαλιστήριο δεν ακυρώνεται
Το ασφαλιστήριο εκδίδεται μόνο με ετήσια διάρκεια
Οι παραπάνω παρεχόμενες καλύψεις ισχύουν μόνον εντός της Ελληνική Επικράτειας
Με τα ανωτέρω ασφάλιστρα μπορούν να ασφαλισθούν άτομα ηλικίας από 3 μηνών έως και 75 ετών.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας: