Φωτογραφία από τον χρήστη Markus Spiske στο Pexels

Τα φορτηγά δημόσιας χρήσης (ΦΔΧ) υποχρεούνται από το νόμο να είναι ασφαλισμένα έναντι τρίτων. Γι’ αυτό λοιπόν και οι ασφαλιστικές εταιρίες που αναλαμβάνουν την ασφάλισή τους έχουν δημιουργήσει και προσφέρουν εξειδικευμένα ασφαλιστικά πακέτα για τα εν λόγω οχήματα.

Η STEFANIS INSURANCE SOLUTIONS με το εξειδικευμένο της προσωπικό της μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το ασφαλιστικό πακέτο που σας ταιριάζει περισσότερο αφού ερευνά, αναλύει και προσφέρει τα καλύτερα πακέτα που μπορείτε να βρείτε για την ασφάλιση του φορτηγού σας από τις διαθέσιμες ασφαλιστικές εταιρίες. Φυσικά οι προτάσεις μας βασίζονται πάντα στο συνδυασμό του χαμηλού κόστους, του πλήθους καλύψεων και της αξιοπιστίας της εκάστοτε ασφαλιστικής εταιρίας

Η ασφάλιση των λεωφορείων, όπως ισχύει και για τα περισσότερα οχήματα που κυκλοφορούν στο δρόμο, είναι υποχρεωτική από το νόμο. Εμείς μπορούμε να σας προτείνουμε κατάλληλα προγράμματα ασφάλισης για το λεωφορείο σας, πάντα από φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρίες, και για όλους τους τύπους λεωφορείων, είτε είναι τουριστικά, είτε είναι μεταφοράς προσωπικού ή σχολικά λεωφορεία.

Η STEFANIS INSURANCE SOLUTIONS, πάντα, με γνώμονα την αξιοπιστία της ασφαλιστικής εταιρίας, και όχι μόνο την τιμή και τις καλύψεις, σας προσφέρει τα πιο συμφέροντα πακέτα για την ασφάλιση του λεωφορείου σας.

Ζητήστε σήμερα προσφορά για το λεωφορείο σας και εμείς θα σας προτείνουμε την ιδανικότερη λύση αποκλειστικά για εσάς!