Φωτογραφία από τον χρήστη Pranidchakan Boonrom στο Pexels

Νοσοκομειακή περίθαλψη κατοικιδίων για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η STEFANIS INSURANCE SOLUTIONS σε συνεργασία με την Safe Pet System, δημιουργό των προγραμμάτων υγείας κατοικίδιων συντροφιάς, σας παρουσιάζει το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα υγείας κατοικίδιων συντροφιάς στην Ελλάδα.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Τα τέσσερα προγράμματα προσφέρουν πλήρη κάλυψη Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας περίθαλψης και διαχωρίζονται ως προς τα ποσοστά και ποσά συμμετοχής του μέλους/ασφαλισμένου.

 

Τι είναι αυτό που κάνει το πρόγραμμα ξεχωριστό; Είναι το μοναδικό πρόγραμμα ασφαλιστικών καλύψεων και όχι μόνο. Πέρα από τις ασφαλιστικές καλύψεις, παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες, όπως εκπαίδευσης, grooming κλπ., μοναδικό στη χώρα μας. Με τα οφέλη και τις εκπτώσεις που παρέχονται μέσω του προγράμματος έχετε ουσιαστικά έμμεση επιστροφή χρημάτων.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Η Εταιρεία προχώρησε σε στρατηγικές συνεργασίες με τις κορυφαίες Εταιρίες τροφών (φαρμακευτικών και μη), που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με πιστοποιημένα κέντρα εκπαίδευσης ζώων, με ειδικούς χώρους περιποίησης και καλλωπισμού, με κέντρα φιλοξενίας (Pension) με σκοπό την παροχή πολύ σημαντικών πρόσθετων παροχών προς τα μέλη/ασφαλισμένους της

 

ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Η Safe Pet System έχοντας ως βασικό σκοπό, αφενός την ποιοτική υποστήριξη των μελών της και αφετέρου την συνεχή βελτίωση των διαδικασιών λειτουργίας των προγραμμάτων, διαθέτει Συντονιστικό κέντρο, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, το οποίο παρέχει:

1) α. Ενημέρωση για τις παροχές των προγραμμάτων και την λειτουργία αυτών. β. Συντονισμό (κλείσιμο ραντεβού) για χρήση των παροχών των προγραμμάτων. γ. Συντονισμό για την αντιμετώπιση έκτακτου περιστατικού υγείας.

2) Τηλεφωνική επικοινωνία και υποστήριξη, από κτηνιάτρους και εκπαιδευτές για θέματα καθημερινής φροντίδας και συμβουλών συγκατοίκησης με τα κατοικίδια συντροφιάς. Το τηλέφωνο του Συντονιστικού κέντρου της Εταιρείας, είναι το 21.55.10000.

«Γιατί δεν είναι απλά κατοικίδια, είναι μέλη της οικογένειάς μας»

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

(ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)