Με το Medical HELP καλύπτεται η επείγουσα υγειονομική μεταφορά του ασφαλισμένου, σε Νοσοκομείο 24/7, από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεται αποκλειστικά εντός Ελλάδος και εφόσον κριθεί ιατρικώς αναγκαίο, λόγω επείγοντος περιστατικού ή εξαιτίας ενός Ατυχήματος ή μίας Ασθένειας.
Η μεταφορά πραγματοποιείται είτε με ελικόπτερο, είτε με ιδιωτικό αεροπλάνο, είτε με ασθενοφόρο, πάντα με συνοδεία από έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό,κερδίζοντας -σε μια σοβαρή και έκτακτη ανάγκη- πολύτιμο χρόνο.
Ποιότητα, εξυπηρέτηση και ασφάλεια, πάντα και παντού! Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, το Πρόγραμμα διαθέτει 24ωρο Ιατρικό Συντονιστικό Κέντρο 365 ημέρες τον χρόνο, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα .
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πρόγραμμα MEDICAL Help παρέχει την κάλυψη αεροδιακομιδής λόγω COVID-19 με ειδικό πιστοποιημένο αεροσκάφος.
Το κόστος του προγράμματος ανέρχεται :
Ι)στα 10€ για ένα άτομο,
ιι)έως 30 ευρώ για 4μελή οικογένεια ανά έτος.
Ηλικία ένταξης:
Στο Medical HELP μπορούν να ενταχθούν άτομα ηλικίας έως 70 ετών.
Εξαρτώμενα Μέλη: Καλύπτεται ο/η σύζυγος και τα άγαμα παιδιά του κυρίως ασφαλισμένου από 3 μηνών μέχρι την ηλικία των 18 ετών.